آموزش گذاشتن رمز روی wp-admin و صفحه اصلی سایت

آموزش گذاشتن رمز روی wp-admin و صفحه اصلی سایت

در این آموزش قصد داریم نحوه رمز گذاری وردپرس را توضیح بدهیم. شما می توانید روی کل سایت وردپرسی یا هر یک از دایرکتوری ها (پوشه ها) پسورد بگذارید. این آموزش شامل:

1) آموزش رمزگذاری روی پوشه  wp-admin برای افزایش امنیت (یا هر یک از فولدرهای دیگر)
2)گذاشتن پسورد روی صفحه اصلی سایت وردپرس
3)برداشتن پسورد

رمز گذاری روی wp-admin برای افزایش امنیت وردپرس

چرا باید روی فولدرwp-admin پسورد گذاشت؟
پوشه wp-admin ، پنل مدیریت وردپرس شماست. شما می توانید این  پوشه را رمز نگاری کنید، در این صورت با ورود به آدرس www.yourdomain.com/wp-admin یک پسورد از شما درخواست می کند. بدین ترتیب هکر، برای دسترسی به پنل مدیریتی وردپرس باید از دو مرحله عبور کند. یک مرحله وارد کردن نام کاربری و پسوردی که به روش شرح داده شده در این مقاله مطالعه می کنید و مرحله دوم وارد کردن نام کاربری و پسورد ورود به پیشخوان وردپرس است.

در حال حاضر وب سایت های محبوب بسیاری مانند wpbeginner از این روش برای افزایش امنیت خود استفاده می نمایند.

 رمز گذاری روی فولدرwp-admin یا هر فولدر دیگر

به هاست سی پنل خود مراجعه کنید.

گام اول

وارد پوشه file manager بشوید. رمز گذاری وردپرس سپس public_html را باز کنید.

گذاشتن پسورد روی پوشه wp adminگام دوم

پوشه wp-admin را مشاهده می کنید. روی این پوشه کلیک راست کنید، و password protect را انتخاب نمایید.

گذاشتن پسورد روی پوشه wp adminگام سوم

صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید، 1) ابتدا تیک password protect this directory را فعال کنید. 2) یک نام دلخواه در فیلد بنویسید. 3) سپس دکمه save را انتخاب نمایید.

گذاشتن پسورد روی پوشه wp adminکادر سبز رنگ را مشاهده می کنید. که به معنی موفق بودن عملیات است. روی لینک Go Back کلیک نمایید.

گذاشتن پسورد روی پوشه wp adminگام چهارم

صفحه را اسکرول نمایید. در قسمت Create User ابتدا1) در فیلد username یک نام کاربری و 2) در فیلد دوم و سوم، پسورد مناسبی بنویسید و 3) روی دکمه save را کلیک کنید.

شما می توانید به کمک سیستم یک پسورد بسیار قوی انتخاب کنید. با فشردن دکمه password generator  پنجره ی کوچکی، مشابه شکل زیر نمایش داده خواهد شد. با انتخاب دکمه آبی رنگ generate password پسورد پیشنهاد شده، تغییر خواهد کرد. در نهایت پسوردی که انتخاب کرده اید را در جای مطمئنی (مثلاً نوت پد) کپی کنید و تیک گزینه i have copied this password in a safe place را فعال کنید. دکمه use password را انتخاب کنید تا پسورد ثبت شود.گذاشتن پسورد روی پوشه wp admin

کادر سبز رنگ به معنی ثبت موفق نام کاربری و پسورد شماست.گذاشتن پسورد وردپرسگام پنجم

به آدرس پیشخوان وردپرس خود یعنی آدرس domain.com/wp-admin مراجعه کنید. پنجره ای مشابه شکل زیر خواهید دید. نام کاربری و پسوردی که در مرحله قبل (گام چهارم) انتخاب کردید را وارد کنید.گذاشتن پسورد وردپرساگر نام کاربری و رمز را صحیح وارد کرده باشید، صفحه ورود به پیشخوان وردپرس را خواهید دید.

گذاشتن پسورد وردپرس

شما می توانید به این طریق روی هر کدام از دایرکتوری ها (پوشه ها) یا فایل ها اعم از ریشه اصلی هاست، ساب دامین ها و ساب فولدرها پسورد بگذارید.

? نکته: رمز گذاری روی سایر پوشه ها به جزwp-admin  دسترسی روبات های گوگل و کاربران رو قطع می کند.

گذاشتن پسورد روی صفحه اصلی سایت وردپرس و خصوصی سازی سایت وردپرس

اگر قصد دارید یک وب سایت خصوصی یا خانوادگی و .. داشته باشید، یا اینکه در حال ساخت وب سایت خود هستید و تا پایان تکمیل وب سایت، تمایل ندارید کسی از آن بازدید کند، و یا به هر دلیل دیگری که می خواهید وب سایتتان از بازدید عموم مخفی بماند و کل محتوای وب سایت شما تنها به وسیله یک رمز عبور قابل مشاهده باشد، روی پوشه public-html رمز بگذارید تا به این ترتیب، دسترسی فقط برای کاربران خاص که  نام کاربری و پسورد در اختیار دارند، امکان پذیر باشد.

وارد file manager بشوید و روی پوشه public_html کلیک راست کنید. password protect را انتخاب کنید و سایر مراحل را مشابه بالا انجام بدهید.

گذاشتن پسورد روی صفحه اصلی سایت وردپرسدر این صورت با ورود به آدرس وب سایت، یک پنجره نمایش داده می شود، که محتویات سایت شما تنها با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر است و به همین سادگی رمز گذاری وردپرس صورت گرفت.

روش دوم برای رمز گذاری وردپرس در سی پنل

برای رمز گذاری وردپرس می توانید علاوه بر روش گفته شده از این روش نیز استفاده کنید.

وارد هاست سی پنل خود بشوید و به قسمت Directory Privacy مراجعه کنید.

گذاشتن پسورد وردپرسصفحه ای مشابه با شکل زیر باز خواهد شد.

رمزگذاری وردپرس

  • در صورتی که روی هر یک از آیکن های پوشه کلیک کنید: زیر پوشه های آن نمایش داده خواهند شد.
  • در صورتی که روی نام هر یک از پوشه ها کلیک کنید: پوشه مورد نظرتان برای رمز گذاری انتخاب خواهد شد و به صفحه انتخاب رمز هدایت می شوید. به عنوان مثال:
    برای رمز گذاری روی  wp-admin روی نام آن کلیک کنید. تا وارد صفحه رمز گذاری بشوید.
    برای رمز گذاری روی کل محتوای سایت اصلی روی نام public_html کلیک کنید.
  • در صورتی که می خواهید پوشه یا فایل  دیگری که در مسیر  public_html  نیست را انتخاب کنید، روی Up One Level کلیک کنید تا همه پوشه ها را مشاهده کنید.شما همچنین می توانید روی دکمه settings  کلیک کنید. در پنجره ای که مشابه زیر باز می شود می توانید دامین اصلی و یا ساب دامین دلخواه را مثل زیر انتخاب نمایید.

رمز گذاری وردپرس

حذف رمز  و غیر فعال کردن رمز

هر گاه قصد داشتید، پسورد را بردارید کافی است روی پوشه ای که قبلا رمز گذاری نموده اید، کلیک راست کنید و password protect را انتخاب نمایید.

در همین صفحه تیک گزینه password protect this directory را غیر فعال نمایید و روی دکمه save کلیک کنید، دسترسی برای عموم مجدداٌ آزاد خواهد شد. مجدداً با فعال کردن این گزینه، رمز گذاری صورت می گیرد.

حذف رمز وردپرس

همین صفحه را اسکرول نمایید. قسمت authorized users را خواهید دید. در این قسمت نام کاربری و پسوردهای ثبت شده را می بینید. در صورتی که می خواهید نام کاربری و رمز را کاملاً پاک نمایید و یا چند کاربر دارید و قصد دارید، دسترسی یک کاربر خاص را حذف نمایید، نام کاربری مورد نظر را انتخاب کنید و دکمه delete user را بزنید. برداشتن پسورد وردپرس

سخن آخر

در این آموزش با نحوه رمز گذاری وردپرس آشنا شدید. به منظور افزایش امنیت صفحه ورود به پیشخوان وردپرس می توانید آموزش تغییر آدرس ورود به پیشخوان وردپرس را نیز مطالعه بفرمایید.

4.6/5 - (20 امتیاز)
برچسب‌ها: , ,
درباره نویسنده
ادمین
تجربه ۱۰ ساله در زمینه هاستینگ دارد و به صاحبان وب‌سایت‌ها کمک می‌کند از سرویس هاست با کیفیت برای موفقیت کسب‌و‌کار خود استفاده کنند. دلیل عمده نارضایتی مشتری نبود تعامل پشتیبان هاست با صاحبان وب‌سایت‌ها است. روش ایران ادمین ارائه مشاوره در خصوص انتخاب سرویس هاست مناسب و کمک به بهینه‌سازی وب سایت‌شان است.
اشتراک
اطلاع از
guest

3 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین آرا
بازخورد بین خطی
مشاهده همه نظرات
کاربر ناشناس
کاربر ناشناس
مهمان
1399/02/14 09:14

سلام و خسته نباشید.
اگر یک کاربری پسورد رو اشتباه وارد کنه یک صفحه خطا براش میاد.میخواستم بدونم چطوری اون صفحه خطا رو خودم درست و شخصی سازی بکنم؟یا مثلا ادرسی رو وارد کنم که وقتی فرد پسورد رو اشتباه وارد کرد وارد ادرسی بشه که من وارد کردم؟

کاربر ناشناس
کاربر ناشناس
مهمان
پاسخ دادن به  ادمین
1399/02/15 00:44

بله متوجه شدم.خیلی خیلی از شما و پشتیبانی قوی که کردید متشکرم.واقعا ازتون ممنونم کارم رو راه انداخت.ارزوی بهترین ها رو برای شما دارم.

3
0
نظرت درباره این نوشته چیه ؟x